Reviews


5 stars after 101 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! 4/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super al jaren vaste klant.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
klasse gr cor en merita 4/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten! Vriendelijk personeel! Alleen twee puntjes. Dat ik een minimum bedrag uitgeven, als ik eten kom halen. Er wordt immers geen extra kosten gemaakt om te bezorgen. En ik heb nu al een paar keer een gerecht met amsoi besteld. En kauseband gekregen omdat de amsoi op was. Misschien meer inkopen of iets degelijks? Kauseband is vaak de groente bij dergelijke eetgelegenheden, dus ik vind het fijner, lekkerder en authentieker om amsoi bij mijn eten te hebben. Maar met de smaak is niks mis! 4/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Order was fast & warm, Only thing is the BakaBana is always to soggie and not crispy 4/19/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service, website prima. Helaas eten niet kunnen proeven. Had van te voren moeten bellen dat ik vega zonder wilde. Ging ervan uit dat Surinamers wisten dat vega zonder ei betekent. 4/3/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer heerlijk gegeten. Pittig gekruid, elke hap een sensatie. Geweldig 3/31/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hadden Moksi Alesi besteld online, bleek op te zijn. Geld teruggestord krijgen is nog steeds niet gebeurd. 3/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was het gratis drankje vergeten en kwam dit later nabrengen terwijl ik zei dat het niet erg was. Heel tof.... 3/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker 3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was erg lekker 3/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de bruine bonen smaakloos,niet voor herhaling vatbaar 2/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wauw wat slecht. Er zat gewoon allemaal plastic op de saté. Eten was koud. Nooit meer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! 2/5/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechte service 2 uur later en nog steeds geen eten ... al 2 x gebeld eerste x zou het half uur langer duren , na half uur weee gebeld en toen zeiden ze dat het kwartier zou duren , nu weer de. Half uur later en nog steeds geen eten .... !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. 1/16/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Enige minpuntje: Het gratis extra drankje is niet geleverd. De roti was heerlijk. 1/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Andere items geleverd dan was besteld. Moksi Alesi was lekker. Geroosterde kip was lekker. Bami te veel olie, nasi/bami bijna zwart teveel ketjap. 1/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Saoto soep bouillon geen smaak Garnituur van de saoto was oud. Rijst met gebakken kip en sopropo met zoutvlees .. alles proefte oud Ik heb 40 euro uitgegeven aan eten geen waarden voor mijn geld 1/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bami was veel te zout. 12/31/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en vriendelijke bezorging. Zal zeker vaker bestellen. 12/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goed kwaliteit eten. Bezorging was deze avond druk. 12/28/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd voor de satesaus apart. Had ik dus alsnog Satesaus bij de bakabana 12/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er vers en gezond uit en smaakte top! 12/18/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker en smaakvol. Een aanrader. 12/3/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 11/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk hoor ga zo door, echt top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde vrij lang voordat het werd bezorgd. 18 uur besteld. Zou om 18.45 uur komen. Er werd rond 19.00 uur gebeld dat ze ermee bezig waren en dat het nog 15 minuten zou duren. Dat werd uiteindelijk 19.30 uur. Netjes dat ze bellen dat het later wordt (hoewel dat ook ruim een kwartier na de verwachte bezorgtijd was, maar goed). Het eten was zoals gebruikelijk erg lekker! 11/14/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde het dik 2 uur tot ik me eten in huis had ik had besteld om half 7 en pas om half negen binnen. Je krijgt geen melding helaas dat ze het druk hebben 2 keer moeten bellen waar het bleef. Daarnaast waren ze me drankje vergeten gelukkig kwamen ze hiervoor terug sneller dan de eerste keer gelukkig Ik snap echt wel dat je het druk kan hebben maar dat je 2 uur moet wachten vind ik echt te erg zie dat het wel vaker gebeurt ook. Meld het dan van te voren en geef ze dan een zak kroepoek ofzo 11/3/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer hier besteld. Eten kwam keurig op tijd Was lekker! Ik bami met sate en gado-gado. Bami lekker en meer dan genoeg, saté héél lekker, gada-gado-portie had wat groter mogen zijn. Dochter had roti kipdijfilet. "Lekker, maar pittig". Was ook een ruime portie. Wij zijn tevreden! 10/31/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles wat naar wens maar het duurde anderhalf uur terwijl er 45 min stond maar het was het wachten zeker waard 10/31/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gele rijst met bakkeljauw is echt zoooo lekker .. πŸ‘ŒπŸΌ 10/27/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker eten, zeer de moeite waard 10/26/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geleverd topπŸ‘ 9/29/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten had geen smaak dacht geef het nog een kans maar echt smaakloos . Tenzei je niks weet over eten en Surinaams keuken dan zal je dit wel lekker vinden maar iemand kennis heeft over eten zal meteen weten dat de bami tot loempia Fouteboel is . Wel vond ik dat de bezorging top was en de eten netjes gepresteerd is 9/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker sauto en hapjes 9/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kouseband en barra gewoon uit de vriezer opgewarmd prijs kwaliteit niet goed en niet vers. 9/9/2020
Java 2 Go 5 stars after 101 reviews
Java 2 Go