Reviews


4 stars after 286 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/9/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke saoto! 3/20/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was opgewarmd in magnetron ipv vers bereid en de kip was nog koud 3/9/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het vlees was te droog. 2/22/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk gegeten. 👍🏼 2/19/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was 50 min te laat en was koud 2/12/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was super lekker. En ze waren erg klant vriendelijk. Bedankt voor het eten 2/10/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was er een probleem met de koeling waardoor we erg lang hebben moeten wachten. Porties zijn wat aan de kleine kant maar wel erg lekker 2/5/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk.. website mag nog wat makkelijker navigeren. Misschien tabbladen met gerechten? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/5/2024
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk altijd lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, daarom bestellen wij hier bij java2go. Roti is lekker vers, de gele rijst hier is ons favoriet. Jammer dat de satésaus anders smaakte dan normaal gesproken, nieuw recept? 12/15/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers eten en keurige bezorging op de afgesproken tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was helaas niet lekker zoals ik gewend ben.. het was droog en niet warm. Erg balen op de vrijdag avond. 12/8/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6 stuks gebakken banaan besteld, kwaliteit was er niet naar, heel jammer. 12/2/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, snelle en keurige bezorging. Tot snel weer! 11/30/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas doordat de pom erg zoet was en dd vakkeljauw ook heb ik het niet kunnen eten. Siper zonde voor mn geld!! 11/23/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk de lekkerste was telo met bakkeljauw.. voorderest hebben we lekker gegeten. Bedankt.. 10/23/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2 uur te laat ontvangen en het eten was zeer matig. Geen aanrader. 9/27/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
de kipsate had een gek zuur smaakje. wij hadden een extra ei besteld en ook nog telefonisch doorgegeven maar niet ontvangen. verder was de roti lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bami sateh was heel goed en lekker. Het kalfsvlees bij de bami moksi meti was best wel droog. Jammer. De rest heerlijk. 9/22/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De nasi was erg zout. Jammer. 9/22/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima in orde en heel lekker 8/12/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten afgehaald. Was keurig op tijd klaar en smaakte uitstekend. Grote porties dus we eten er nog een keer lunch van. 7/19/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Slechte website staan gerechten op die er niet zijn maar wel gaat afrekenen omdat je bestelling is.. wordt je gebeld dat dat er niet meer is of je dan maar een duurder gerecht wil .. oké ga dus akkoord. Dan komt je bestelling is het niet compleet mist er een bestelling ga je bellen kan het niet nageleverd worden. Pfff dan ben ik er wel een beetje klaar mee. 7/17/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de kiploempia's en rijsttafel erg lauw...voor ons helaas geen tweede keer. 7/15/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, goede en smaakvolle gerechten. Gewoon een fijn en inmiddels vertrouwd adres voor ons. 7/7/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen sambal geen zuur. Heel jammer dit boor een nasi van 17.50😅 7/4/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten van u is gewoon geweldig, ben roti fan en uw roti is roti zoals roti bedoeld is, heerlijk. 6/30/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk! 6/27/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is zoals altijd goed. Bezorging was super slecht 3 kwartier te laat. Bezorger kon het niet vinden. Aangebeld in de verkeerde straat zeer waarschijnlijk. We waren namelijk wel thuis maar werd gezegd dat er niemand open deed. Meerdere malen contact met restaurant gehad. Telefonisch goed geholpen! Vonden het zelf ook heeel vervelend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/11/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service 6/1/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke rijsttafel gegeten en perfect van de verschillende smaken. Dank. 5/31/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Telefonisch contact gehad zouden nog wat horen maar niks gehoordt.er misten dingen bij de bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/28/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/24/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Had online een afhaal bestelling geplaatst maar wegens een nieuw systeem was dat helaas niet binnen gekomen, daarvoor kreeg ik netjes een oprecht excuus en een gratis drankje naar keuze. Kwa eten vond ik de smaak zeer tegenvallen (weinig smaak aan de roti rol) te veel roti plaat en te weinig vullen door de manier van opvouwen denk ik. Ook zat er bij 1 can de rollen een zeep smaak aan (niet bewust maar denk kwestie van netjes handen wassen met zeep maar niet goed afspoelen. Verders keurige nette en lieve mensen dat absoluut. 5/16/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti en de gegrilde kip was weer heerlijk! Bedankt ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke kipsaté met lekkere pindasaus. Bij de gele rijst wat minder groenten gekregen dan wij gewend zijn. De bezorgtijd was ook wat langer dan verwacht. Desondanks is het wel het wachten waard. Wij bestellen hier graag. 4/28/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/20/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/31/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker!! 3/25/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Je proeft dat alles ver is gemaakt en je proeft ook echt de verse kruiden 👌🏼 3/16/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben onze bestelling pas een uur na de afgesproken tijd mogen ontvangen! 3/13/2023
Java 2 Go 4 stars after 286 reviews
Java 2 Go