Reviews


4 stars after 43 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kouseband en barra gewoon uit de vriezer opgewarmd prijs kwaliteit niet goed en niet vers. 9/9/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer lekker hoor!! 9/7/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen vaker hier en het eten is dan ook echt lekker. Alleen vandaag was het echt niet goed Ik merk ook dat er elke keer bij onze bestelling geen peper en/of zuur wordt meegegeven. Wel zonde. 8/28/2020
Dag sandra, heel vervelend dat het niet goed was. is het mogelijk dat je morgen even naar de zaak belt. mvg, irene
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor!! 8/26/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een opmerking plaatsen over t juiste bezorgadres heeft totaal geen zin Niemand leest t dus zoeken ze zich een ongeluk hier in de buurt gevolg..................koud eten ......weer 8/5/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top, warm goed eten.. 5/5 8/3/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer lekker eten en een uitstekende service. bij onze bezorging ontbrak het drankje en die zijn ze netjes komen brengen, ook al zijn de kosten voor het terugrijden hoger dan het drankje zelf. getuigd van een uitstekende klantenservice. zeker een aanrader! 7/23/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste sauto en pasteitjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een geweldige feest sensatie voor de smaakpapillen! Heerlijke verse producten en ingrediënten, welke heerlijk samen voor een culinaire verwennerij zorgen. Zeer zeker voor herhaling(en) vatbaar!!! 7/14/2020
we doen ons best, dank voor u reactie.
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was flauw, de saté te zout. We hebben ruim anderhalf uur op ons eten moeten wachten. We konden ze telefonisch niet bereiken. Uiteindelijk zelf gaan ophalen. Bleek het eten net klaar te zijn. Jammer dat je zo met je klanten omgaat. Niet eens een belletje dat het druk is en langer gaat duren. 7/14/2020
Beste shabana we begrijpen uw boosheid en frustratie. zoals besproken met u zullen we u bij de volgende keer een maaltijd terwaarde van 9.50 gratis geven om het een beetje goed te maken. Het is ons bedoeling niet om mensen te laten wachten maar heel soms kan het door de drukte misgaan zoals ik u dat ook uitgelegd hebt. Daar naast ook een pech dat de telefoon niet goed op de haak was waardoor u ons niet kon bereiken. nogmaals onze excuses en hoop u w gauw te zien. Mvg, irene
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk, alleen hadden we de roti vegetarisch wel met een ei verwacht. Waren nu alleen een roti plaat, kousenband en aardappels 6/27/2020
dag mrianda, dit moet je dan aangeven bij je bestelling. de 1 wilt wel een ei de ander weer niet. groeten.
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit, het heeft echt gesmaakt. Bestel bij 👉🏾Java 2 Go 6/17/2020
En dat helemaal uit Belgie. Fijn om te weten
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! In tegenstelling tot de rotirol (was erg weinig vulling) was de bami met kip en kousenband voldoende. Heb wel extra kousenband bij besteld. De kip was heerlijk zacht! Voor herhaling vatbaar 👌 6/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb 1.5 uur moeten wachten op mijn eten .. Baka bana te vettig , rendang droog en verbrand .. Ik haal alleen hier een saoto 5/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn top! 5/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti kip en de gegrilde kip vond mijn man erg lekker. Ik had de roti rol en deze vond ik echt niet lekker. Weinig kip/groente en gortdroog. Deze is voor verbetering vatbaar. 5/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeerlijk 🤗 5/8/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 5/4/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten en het was mooi op tijd! 5/2/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
A+++++ 4/29/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saoto soep was lekker, echter was de rijst met rendang erg droog. 4/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was echt lekker 👌🏼 4/13/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏻👍🏻👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de dikkere bami lekkerder voor de rest gewoon goed. 👍👍 3/19/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 3/5/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de website ga je steeds weer uit de keuzes wanneer je iets in je winkelwagen hebt gedaan. 2/12/2020
Dag Miranda, dat is eenmalig. als je dus iets in de winkelwagen hebt gedaan ga je inderdaad ff terug voor een check of je dit wilt laten bezorgen of ophalen. Als je dan je keuze hebt gemaakt kan je weer zoveel bestellen als dat je wilt. MVG..
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/11/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik heb hier vaker besteld en meestal is het wel lekker. de saoto was vandaag echter niet te eten. heel waterig helaas en weinig smaak. ik heb het niet op kunnen eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
Dag Patricia, wat vervelend nou. We doen ons best voor lekker en vers eten. Bij de volgende bestelling krijg je een saoto gratis van ons. Als je ons even kan bellen dan laat ik je weten wat je moet vermelden bij je bestelling. Fijne dag.
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen sambal bij geleverd word 1/24/2020
Dag Martin, we gaan er beter op letten. Wel moet u zelf ook aangeven dat u sambel wilt hebben en zijn we dat alsnog vergeten dan onze excuses ervoor en zullen er beter opletten voor de volgende keer. Fijne dag
Java 2 Go 4 stars after 43 reviews
Java 2 Go