Reviews


4 stars after 223 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke gerechten en goede porties. Wij hebben ervan genoten. Bezorging duurde iets langer vanwege drukte waarschijnlijk, maar het is zeker het wachten waard. 1/27/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bami kipdij sateh was heel lekker en groot portie. Voor herhaling vatbaar 1/26/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/3/2023
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/16/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/2/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/21/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Saoto soep en pastei zijn altijd top. Alleen jammer dat niet alles geleverd werd. 11/17/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had een bestelling geplaatst, de bestelling deed best lang. Saotosoep was wel lekker maar lauw, de bami die ik had besteld met vlees was veel te zout. Dus heb ik contact met jullie gehad en kwamen jullie het ophalen. Ik zal mijn geld terug krijgen maar nog niks gekregen ! 11/14/2022
er is opdracht gegeven om een deelbetaling terug te boeken voor de bami. Dit omdat de bami helemaal niet zoutig was maar dat de gestoofde rund zoet smaakte. Dit hoort ook zo maar uit coulance is er een deel uitbetaald.
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten; voor herhaling vatbaar! 10/27/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor kwaliteit 2 sterren omdat ik van een loempia verwacht dat het vers gemaakt word. Niet een snackbar mora loempia. 10/25/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben lang op ons eten moeten wachten bijna 2 uur. Bij de roti kip waen ze het ei vergeten. 10/17/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 10/17/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Hoe graag ik een goede beoordeling zou willen geven, kan ik dat helaas niet doen. Het eten zou rond 21:45 wel bezorgd zijn. Uiteindelijk is het om 23:30 bezorgd. 🙁 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was echt heerlijk! 10/8/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/28/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en goed eten 9/24/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker. Wel heel laat bezorgd. 9/23/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar. 9/9/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, bezorging goed (afhalen is ook altijd prettig) en goede service. 9/5/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nasi was prima maar iets te veel ketjap, was erg sterk en te donker van kleur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2 uur gewacht op de bestelling. Roti was te pittig waardoor je de rest niet proefr 8/17/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en op tijd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Om half vier besteld voor zes uur, kwam pas na half zeven. Saté was echt aangebrand en droog, vlees bij de rijsttafel was ook erg droog. Smaken op zich waren prima en de hoeveelheid was prima! Door de kwaliteit van het vlees ga ik volgende keer bij een ander bestellen, je betaald namelijk best veel voor je maaltijd en ik vind dat het dan ook goed moet zijn. Digitale fooi geef ik niet, de bezorger heeft zijn fooi al persoonlijk gekregen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten. 7/25/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was echt super droog… weinig smaak.. wij bestellen hier nooit meer 😢 7/4/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling stond niet op tijd klaar. Bij ophalen vroegen ze nog of het erg was dat ik 5 min moest wachten. Dat vond ik niet erg. Uiteindelijk heeft het 20 min langer geduurd. Had juist gevraagd of het echt op tijd klaar kon staan. Jammer dat het uiteindelijk pas 20 min later was. Wel extra zuur erbij gekregen ter compensatie voor het lange wachten. Tip niet hier bestellen als je weinig tijd hebt. 6/29/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer besteld en het was top. 6/13/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie hebben het allerlekkerste Surinaamse eten! Abnormaal lekker! 6/10/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te duur voor wat je krijgt. Ken tenten in Almere waar je voor de helft van het geld kan eten. De kip leek nog rauw. En voor een mini bakje saus extra geld rekenen, terwijl je al zo veel uitgeeft. 5/17/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2x heerlijk gegeten op de camping. Volgens jullie site wordt er niet bezorgd !! Toch hebben jullie een auto staan. ? 5/3/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk en snel geholpen na mijn online bestelling. Eten was ook nog eens heerlijk en veel. We komen zeker nog eens terug. 4/16/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak was goed maar er was veel te weinig groenten en heeeeeel veel rijst. Dat is wel jammer. 4/1/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Java 2 Go is Finger Licking Good 3/31/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website is gebruiksvriendelijk. Jammer van de pom. Dat was meer een puree dan een echte vaste pom. Verder was het eten prima. Vriendelijk personeel. 3/30/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bediening; goede prijs kwaliteit verhouding, top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd duurt veeeel te lang 1-1/2 uur en wordt ook nog verkeerd bezorgd 3/18/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kind aan huis al jaren, top eten en zeer professioneel. 3/17/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 3/3/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 2/25/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, voldeed aan alle verwachtingen, klasse. 2/18/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakt goed en heerlijk.. en de service is top! 1/26/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Java 2 Go 4 stars after 223 reviews
Java 2 Go