Reviews


4 stars after 165 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Rotti smaakt heel flauw. En we moesten precies 2 uur wachten voordat het eten binnen kwam. Terwijl er op de site stond 45 min 1/1/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten kwam een uur te laat & helaas was het niet meer warm. De smaak was prima, alleen was de baka bana heeeel erg vettig. 1/1/2022
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 12/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vriendelijke mensen. Jammer dat van de roti, het lamsvlees ERG ZOUT was. Ook jammer dat de "rijstafel" in een bak was gedeponeerd. Een rijsttafel hoort in meerdere bakjes geleverd te worden omdat deze uit meerdere componenten bestaat. Voor ons is Java2go een NO GO! 12/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is prima, de bijzonder aardige jongeman was iets laat doordat hij onze straat niet kon vinden en er was wat verwarring met de bestelling. Wat ik minder vond is de collega die hem belde zeer onvriendelijk was tegen hem. Ik stond erbij en hoorde het gesprek. Zo ga je niet met je personeel/collega om...beetje jammer! 12/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het duurde wel wat langer voordat het bezorgd was maar was het wachten waard. Vriendelijke bezorger ☺️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Maar dan echt super lekker!!…ik eet super veel en toch kan ik niet alles op eten😅😅..hele grote portie (gele rijst bakkeljauw) Super lekker!!! 12/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
we hebben echt heerlijk gegeten. en het zijn echt grote porties 12/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker 12/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker, maar erg afgekoeld en moest worden opgewarmd. Duurde ook bijna 2 uur voordat het bezorgd werd. 12/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wilde rundvlees, maar bij het afhalen werd er gezegd dat dat op was. Vervolgens kip rijst kousenband genomen. Kousenband van de vriezer wat ik echt jammer vind. Ik zal dit ook niet meer bestellen 12/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
17.00 besteld, 18.30 zou het eten komen. 19.10 gebeld, het was druk dat kan. Het zou met 7 minuten de deur uit gaan. 20.00 nogmaals gebeld, bezorger was onderweg...inderdaad het eten kwam. Bezorger bood excuses aan,heel netjes. Eten was heerlijk maar voorlopig bestel ik even ergens anders mijn eten. Sorry... 11/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk. 11/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top 👌🏼 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is was erg lekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar! 10/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijke maaltijd. Mooi op tijd, lekker warm, goed op smaak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel roti met extra zuur en sambal heb dat niet gekregen en een sato met extra zuur en sambal ook niet gekregen en er was geen bara toen kreeg ik een pastei ik vroeg nog met kip kerrie er in ik krijg een rare kip pastei met groente en eindstand bel ik naar daar zegt mevrouw je krijgt je geld terug heb ik niks gekregen dus ik bel ze morgen 🤮 10/21/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goedenavond, Zaterdagavond 16 oktober 17.33 hebben wij via jullie website een bestelling geplaatst van 44,85. De bestelling zou om 18.18 bezorgd worden. Echter kwamen jullie niet en heb ik wel 5x gebeld en bleef de telefoon maar overgaan. Om 19.00 uur ben ik naar jullie toe gereden om jullie persoonlijk ter woord te staan en mijn bestelling zelf op te halen. Alle rolluiken zaten dicht en jullie waren gesloten. Ik stond voor jullie afhaal restaurant met nog een andere jongen die had hetzelfde probleem. Wij hadden bewust niet via thuis bezorgd besteld omdat we jullie het volledige geld gunnen dus via jullie website maar nu hebben we niks. Om half 8 moest ik nog ander eten regelen voor mijn kinderen. Ik vind dit schandalig en verwacht mijn geld terug en een compensatie. Mijn vertrouwen in jullie restaurant is volledig weg terwijl wij in het verleden regelmatig bij jullie bestelde. Ik hoor graag zo snel mogelijk van jullie hoe we dit gaan oplossen. 10/16/2021
Goedenavond, Wij waren wegens omstandigheden gesloten en zoals ik nu zelf tot ontdekking komt was de website niet afgesloten. Dit had wel gesloten moeten zijn. Onze excuus voor dit hele vervelende ongemak en bij deze is ook meteen opdracht gegeven aan de bank om uw geld te retourneren. IK zal u morgen hieromtrent ook bellen. Mvg
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal gebeld om te vragen of de satee bij de telo pittig is, werd nee geantwoord toen vroeg k of hy het zeker wist, omdat ik eerder nassi satee had besteld en daar 't wel pittig bij was. Hij heeft 't nog een keer na gevraagt en kreeg weer nee 't is niet pittig, mij dochter heeft dus niet kunnen eten omdat de satee bij de telo pittig is, en daarbij vond ze de tello ook niet lekker terwijl zij dat over al lekker vind. Saoto zat ei bij, beetje zonde wilde dat niet, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas dit keer vondt ik het eten niet zo smaakvol 9/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben ouderwets genoten,onze smaak papillen hadden het druk. Groetjes 9/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een top restaurant een aanrader voor een ieder. Eten was heerlijk 8/30/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling tot aan de bezorging verliep goed. Voor wat betreft eten de verhoudingen qua rijst vlees en groenten zou beter kunnen. Té veel rijst in een portie. TIP! Minder rijst meer groenten en vlees. 8/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Reeds paar keer langer dan 2 uur moeten wachten op mijn eten.. Kwaliteit prima...Bezorg service onder de maat... 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bezorging. Telefonisch amper bereikbaar. Laten verkeerd bezorgde bestelling eenvoudig doorbezorgen. Dat laatste heb ik niet geaccepteerd. Eigenaar draait mee in de bezorging waardoor deze fuckup en slechte afhandeling zo lang heeft geduurd. Na 2 uur en 20 minuten verliet ik de toko met mijn bestelling en de compensatie was een blikje fris. Niet hoe ik het zou hebben afgehandeld maar goed… Het eten was niet verkeerd maar allemaal uit de magnetron. De website werkt maar ik mis de benoeming van de ingrediënten in gerechten. 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee broodjes bakkeljauw met zuur en vier saoto-soep met zuur besteld: alles was heel matig qua hoeveelheid. Op de broodjes zat weinig bakkeljauw en nauwelijks zuur en voor 4 saoto-soep (dus voor 4 personen) hadden we 1 klein bakje met zeer weinig zuur; zelfs voor 1 persoon zou dit te weinig zijn geweest! Heel teleurstellend, vooral omdat Java2Go een stuk duurder is dan vele concurrenten. Dan verwacht je toch wel wat. De bezorging was prima. 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker en een compliment aan de kok. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is/was heerlijk, alleen moeten we meer dan 3 kwartier wachten 8/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
om 11:30 uur in de morgen besteld met een bezorgtijd om 19:00 uur, dan is er iets mis als de bestelling om 20:15 uur binnen komt! Niet de eerste keer trouwens. 7/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is super lekker. Je proeft dat het eten klaar gemaakt wordt met liefde. Daarom, was het eten niet op tijd (denk ik). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Online bestellen werkt goed en het voedsel is heerlijk. 7/12/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lang gewacht op mijn eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat mijn gratis drankje ontbrak. 7/7/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden 7/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakabana moet cruchier ze waren slapjes en pindasaus mag ook wat dikker Nasi en bamie waren top! 6/30/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. Alleen 2 x sambal vergeten, wel voor betaald 6/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top standaard al jaren 6/9/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten smaakte heerlijk, alleen de site of het bestelde eten klaar was, werkte niet optimaal. wij wonen dicht bij Java2Go geen probleem. 5/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd. 5/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, al jaren vaste klant.. goed eten .. 5/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, op tijd geleverd. 5/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Java 2 Go 4 stars after 165 reviews
Java 2 Go