Reviews


4 stars after 134 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben ouderwets genoten,onze smaak papillen hadden het druk. Groetjes 9/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een top restaurant een aanrader voor een ieder. Eten was heerlijk 8/30/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling tot aan de bezorging verliep goed. Voor wat betreft eten de verhoudingen qua rijst vlees en groenten zou beter kunnen. Té veel rijst in een portie. TIP! Minder rijst meer groenten en vlees. 8/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Reeds paar keer langer dan 2 uur moeten wachten op mijn eten.. Kwaliteit prima...Bezorg service onder de maat... 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bezorging. Telefonisch amper bereikbaar. Laten verkeerd bezorgde bestelling eenvoudig doorbezorgen. Dat laatste heb ik niet geaccepteerd. Eigenaar draait mee in de bezorging waardoor deze fuckup en slechte afhandeling zo lang heeft geduurd. Na 2 uur en 20 minuten verliet ik de toko met mijn bestelling en de compensatie was een blikje fris. Niet hoe ik het zou hebben afgehandeld maar goed… Het eten was niet verkeerd maar allemaal uit de magnetron. De website werkt maar ik mis de benoeming van de ingrediënten in gerechten. 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee broodjes bakkeljauw met zuur en vier saoto-soep met zuur besteld: alles was heel matig qua hoeveelheid. Op de broodjes zat weinig bakkeljauw en nauwelijks zuur en voor 4 saoto-soep (dus voor 4 personen) hadden we 1 klein bakje met zeer weinig zuur; zelfs voor 1 persoon zou dit te weinig zijn geweest! Heel teleurstellend, vooral omdat Java2Go een stuk duurder is dan vele concurrenten. Dan verwacht je toch wel wat. De bezorging was prima. 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker en een compliment aan de kok. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is/was heerlijk, alleen moeten we meer dan 3 kwartier wachten 8/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
om 11:30 uur in de morgen besteld met een bezorgtijd om 19:00 uur, dan is er iets mis als de bestelling om 20:15 uur binnen komt! Niet de eerste keer trouwens. 7/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is super lekker. Je proeft dat het eten klaar gemaakt wordt met liefde. Daarom, was het eten niet op tijd (denk ik). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Online bestellen werkt goed en het voedsel is heerlijk. 7/12/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lang gewacht op mijn eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat mijn gratis drankje ontbrak. 7/7/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden 7/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakabana moet cruchier ze waren slapjes en pindasaus mag ook wat dikker Nasi en bamie waren top! 6/30/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. Alleen 2 x sambal vergeten, wel voor betaald 6/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top standaard al jaren 6/9/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten smaakte heerlijk, alleen de site of het bestelde eten klaar was, werkte niet optimaal. wij wonen dicht bij Java2Go geen probleem. 5/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd. 5/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, al jaren vaste klant.. goed eten .. 5/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, op tijd geleverd. 5/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rotipannekoek de randen waren hard voor de rest goed van smaak 5/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten een aanrader voor iedereen, ga zeker weer bestellen. Eten was top en de medewerkers zijn zeer klant vriendelijk 5/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! 4/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super al jaren vaste klant.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
klasse gr cor en merita 4/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten! Vriendelijk personeel! Alleen twee puntjes. Dat ik een minimum bedrag uitgeven, als ik eten kom halen. Er wordt immers geen extra kosten gemaakt om te bezorgen. En ik heb nu al een paar keer een gerecht met amsoi besteld. En kauseband gekregen omdat de amsoi op was. Misschien meer inkopen of iets degelijks? Kauseband is vaak de groente bij dergelijke eetgelegenheden, dus ik vind het fijner, lekkerder en authentieker om amsoi bij mijn eten te hebben. Maar met de smaak is niks mis! 4/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Order was fast & warm, Only thing is the BakaBana is always to soggie and not crispy 4/19/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service, website prima. Helaas eten niet kunnen proeven. Had van te voren moeten bellen dat ik vega zonder wilde. Ging ervan uit dat Surinamers wisten dat vega zonder ei betekent. 4/3/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer heerlijk gegeten. Pittig gekruid, elke hap een sensatie. Geweldig 3/31/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hadden Moksi Alesi besteld online, bleek op te zijn. Geld teruggestord krijgen is nog steeds niet gebeurd. 3/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was het gratis drankje vergeten en kwam dit later nabrengen terwijl ik zei dat het niet erg was. Heel tof.... 3/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker 3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was erg lekker 3/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de bruine bonen smaakloos,niet voor herhaling vatbaar 2/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wauw wat slecht. Er zat gewoon allemaal plastic op de saté. Eten was koud. Nooit meer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! 2/5/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechte service 2 uur later en nog steeds geen eten ... al 2 x gebeld eerste x zou het half uur langer duren , na half uur weee gebeld en toen zeiden ze dat het kwartier zou duren , nu weer de. Half uur later en nog steeds geen eten .... !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. 1/16/2021
Java 2 Go 4 stars after 134 reviews
Java 2 Go