Reviews


4 stars after 140 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goedenavond, Zaterdagavond 16 oktober 17.33 hebben wij via jullie website een bestelling geplaatst van 44,85. De bestelling zou om 18.18 bezorgd worden. Echter kwamen jullie niet en heb ik wel 5x gebeld en bleef de telefoon maar overgaan. Om 19.00 uur ben ik naar jullie toe gereden om jullie persoonlijk ter woord te staan en mijn bestelling zelf op te halen. Alle rolluiken zaten dicht en jullie waren gesloten. Ik stond voor jullie afhaal restaurant met nog een andere jongen die had hetzelfde probleem. Wij hadden bewust niet via thuis bezorgd besteld omdat we jullie het volledige geld gunnen dus via jullie website maar nu hebben we niks. Om half 8 moest ik nog ander eten regelen voor mijn kinderen. Ik vind dit schandalig en verwacht mijn geld terug en een compensatie. Mijn vertrouwen in jullie restaurant is volledig weg terwijl wij in het verleden regelmatig bij jullie bestelde. Ik hoor graag zo snel mogelijk van jullie hoe we dit gaan oplossen. 10/16/2021
Goedenavond, Wij waren wegens omstandigheden gesloten en zoals ik nu zelf tot ontdekking komt was de website niet afgesloten. Dit had wel gesloten moeten zijn. Onze excuus voor dit hele vervelende ongemak en bij deze is ook meteen opdracht gegeven aan de bank om uw geld te retourneren. IK zal u morgen hieromtrent ook bellen. Mvg
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal gebeld om te vragen of de satee bij de telo pittig is, werd nee geantwoord toen vroeg k of hy het zeker wist, omdat ik eerder nassi satee had besteld en daar 't wel pittig bij was. Hij heeft 't nog een keer na gevraagt en kreeg weer nee 't is niet pittig, mij dochter heeft dus niet kunnen eten omdat de satee bij de telo pittig is, en daarbij vond ze de tello ook niet lekker terwijl zij dat over al lekker vind. Saoto zat ei bij, beetje zonde wilde dat niet, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas dit keer vondt ik het eten niet zo smaakvol 9/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben ouderwets genoten,onze smaak papillen hadden het druk. Groetjes 9/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een top restaurant een aanrader voor een ieder. Eten was heerlijk 8/30/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling tot aan de bezorging verliep goed. Voor wat betreft eten de verhoudingen qua rijst vlees en groenten zou beter kunnen. Té veel rijst in een portie. TIP! Minder rijst meer groenten en vlees. 8/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Reeds paar keer langer dan 2 uur moeten wachten op mijn eten.. Kwaliteit prima...Bezorg service onder de maat... 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Verkeerde bezorging. Telefonisch amper bereikbaar. Laten verkeerd bezorgde bestelling eenvoudig doorbezorgen. Dat laatste heb ik niet geaccepteerd. Eigenaar draait mee in de bezorging waardoor deze fuckup en slechte afhandeling zo lang heeft geduurd. Na 2 uur en 20 minuten verliet ik de toko met mijn bestelling en de compensatie was een blikje fris. Niet hoe ik het zou hebben afgehandeld maar goed… Het eten was niet verkeerd maar allemaal uit de magnetron. De website werkt maar ik mis de benoeming van de ingrediënten in gerechten. 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Twee broodjes bakkeljauw met zuur en vier saoto-soep met zuur besteld: alles was heel matig qua hoeveelheid. Op de broodjes zat weinig bakkeljauw en nauwelijks zuur en voor 4 saoto-soep (dus voor 4 personen) hadden we 1 klein bakje met zeer weinig zuur; zelfs voor 1 persoon zou dit te weinig zijn geweest! Heel teleurstellend, vooral omdat Java2Go een stuk duurder is dan vele concurrenten. Dan verwacht je toch wel wat. De bezorging was prima. 8/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heel lekker en een compliment aan de kok. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is/was heerlijk, alleen moeten we meer dan 3 kwartier wachten 8/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
om 11:30 uur in de morgen besteld met een bezorgtijd om 19:00 uur, dan is er iets mis als de bestelling om 20:15 uur binnen komt! Niet de eerste keer trouwens. 7/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is super lekker. Je proeft dat het eten klaar gemaakt wordt met liefde. Daarom, was het eten niet op tijd (denk ik). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Online bestellen werkt goed en het voedsel is heerlijk. 7/12/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lang gewacht op mijn eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat mijn gratis drankje ontbrak. 7/7/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden 7/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakabana moet cruchier ze waren slapjes en pindasaus mag ook wat dikker Nasi en bamie waren top! 6/30/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. Alleen 2 x sambal vergeten, wel voor betaald 6/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top standaard al jaren 6/9/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten smaakte heerlijk, alleen de site of het bestelde eten klaar was, werkte niet optimaal. wij wonen dicht bij Java2Go geen probleem. 5/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd. 5/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, al jaren vaste klant.. goed eten .. 5/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, op tijd geleverd. 5/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rotipannekoek de randen waren hard voor de rest goed van smaak 5/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten een aanrader voor iedereen, ga zeker weer bestellen. Eten was top en de medewerkers zijn zeer klant vriendelijk 5/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! 4/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super al jaren vaste klant.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
klasse gr cor en merita 4/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten! Vriendelijk personeel! Alleen twee puntjes. Dat ik een minimum bedrag uitgeven, als ik eten kom halen. Er wordt immers geen extra kosten gemaakt om te bezorgen. En ik heb nu al een paar keer een gerecht met amsoi besteld. En kauseband gekregen omdat de amsoi op was. Misschien meer inkopen of iets degelijks? Kauseband is vaak de groente bij dergelijke eetgelegenheden, dus ik vind het fijner, lekkerder en authentieker om amsoi bij mijn eten te hebben. Maar met de smaak is niks mis! 4/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Order was fast & warm, Only thing is the BakaBana is always to soggie and not crispy 4/19/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service, website prima. Helaas eten niet kunnen proeven. Had van te voren moeten bellen dat ik vega zonder wilde. Ging ervan uit dat Surinamers wisten dat vega zonder ei betekent. 4/3/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer heerlijk gegeten. Pittig gekruid, elke hap een sensatie. Geweldig 3/31/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hadden Moksi Alesi besteld online, bleek op te zijn. Geld teruggestord krijgen is nog steeds niet gebeurd. 3/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was het gratis drankje vergeten en kwam dit later nabrengen terwijl ik zei dat het niet erg was. Heel tof.... 3/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker 3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was erg lekker 3/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de bruine bonen smaakloos,niet voor herhaling vatbaar 2/20/2021
Java 2 Go 4 stars after 140 reviews
Java 2 Go