Reviews


4 stars after 123 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten is super lekker. Je proeft dat het eten klaar gemaakt wordt met liefde. Daarom, was het eten niet op tijd (denk ik). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Online bestellen werkt goed en het voedsel is heerlijk. 7/12/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heel lang gewacht op mijn eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat mijn gratis drankje ontbrak. 7/7/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg tevreden 7/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakabana moet cruchier ze waren slapjes en pindasaus mag ook wat dikker Nasi en bamie waren top! 6/30/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten. Alleen 2 x sambal vergeten, wel voor betaald 6/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
6/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top standaard al jaren 6/9/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
het eten smaakte heerlijk, alleen de site of het bestelde eten klaar was, werkte niet optimaal. wij wonen dicht bij Java2Go geen probleem. 5/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Keurig op tijd bezorgd. 5/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, al jaren vaste klant.. goed eten .. 5/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten, op tijd geleverd. 5/17/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rotipannekoek de randen waren hard voor de rest goed van smaak 5/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten een aanrader voor iedereen, ga zeker weer bestellen. Eten was top en de medewerkers zijn zeer klant vriendelijk 5/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk! 4/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super al jaren vaste klant.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
klasse gr cor en merita 4/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten! Vriendelijk personeel! Alleen twee puntjes. Dat ik een minimum bedrag uitgeven, als ik eten kom halen. Er wordt immers geen extra kosten gemaakt om te bezorgen. En ik heb nu al een paar keer een gerecht met amsoi besteld. En kauseband gekregen omdat de amsoi op was. Misschien meer inkopen of iets degelijks? Kauseband is vaak de groente bij dergelijke eetgelegenheden, dus ik vind het fijner, lekkerder en authentieker om amsoi bij mijn eten te hebben. Maar met de smaak is niks mis! 4/22/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Order was fast & warm, Only thing is the BakaBana is always to soggie and not crispy 4/19/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service, website prima. Helaas eten niet kunnen proeven. Had van te voren moeten bellen dat ik vega zonder wilde. Ging ervan uit dat Surinamers wisten dat vega zonder ei betekent. 4/3/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer heerlijk gegeten. Pittig gekruid, elke hap een sensatie. Geweldig 3/31/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hadden Moksi Alesi besteld online, bleek op te zijn. Geld teruggestord krijgen is nog steeds niet gebeurd. 3/29/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/26/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorger was het gratis drankje vergeten en kwam dit later nabrengen terwijl ik zei dat het niet erg was. Heel tof.... 3/25/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/18/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was lekker 3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was erg lekker 3/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de bruine bonen smaakloos,niet voor herhaling vatbaar 2/20/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wauw wat slecht. Er zat gewoon allemaal plastic op de saté. Eten was koud. Nooit meer!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ! 2/5/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechte service 2 uur later en nog steeds geen eten ... al 2 x gebeld eerste x zou het half uur langer duren , na half uur weee gebeld en toen zeiden ze dat het kwartier zou duren , nu weer de. Half uur later en nog steeds geen eten .... !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. 1/16/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Enige minpuntje: Het gratis extra drankje is niet geleverd. De roti was heerlijk. 1/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Andere items geleverd dan was besteld. Moksi Alesi was lekker. Geroosterde kip was lekker. Bami te veel olie, nasi/bami bijna zwart teveel ketjap. 1/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Saoto soep bouillon geen smaak Garnituur van de saoto was oud. Rijst met gebakken kip en sopropo met zoutvlees .. alles proefte oud Ik heb 40 euro uitgegeven aan eten geen waarden voor mijn geld 1/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bami was veel te zout. 12/31/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en vriendelijke bezorging. Zal zeker vaker bestellen. 12/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goed kwaliteit eten. Bezorging was deze avond druk. 12/28/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd voor de satesaus apart. Had ik dus alsnog Satesaus bij de bakabana 12/24/2020
Java 2 Go 4 stars after 123 reviews
Java 2 Go