Reviews


5 stars after 77 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechte service 2 uur later en nog steeds geen eten ... al 2 x gebeld eerste x zou het half uur langer duren , na half uur weee gebeld en toen zeiden ze dat het kwartier zou duren , nu weer de. Half uur later en nog steeds geen eten .... !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/24/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom heerlijk. 1/16/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Enige minpuntje: Het gratis extra drankje is niet geleverd. De roti was heerlijk. 1/14/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/10/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Andere items geleverd dan was besteld. Moksi Alesi was lekker. Geroosterde kip was lekker. Bami te veel olie, nasi/bami bijna zwart teveel ketjap. 1/8/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Saoto soep bouillon geen smaak Garnituur van de saoto was oud. Rijst met gebakken kip en sopropo met zoutvlees .. alles proefte oud Ik heb 40 euro uitgegeven aan eten geen waarden voor mijn geld 1/6/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2021
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bami was veel te zout. 12/31/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en vriendelijke bezorging. Zal zeker vaker bestellen. 12/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Goed kwaliteit eten. Bezorging was deze avond druk. 12/28/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd voor de satesaus apart. Had ik dus alsnog Satesaus bij de bakabana 12/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zag er vers en gezond uit en smaakte top! 12/18/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker en smaakvol. Een aanrader. 12/3/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 11/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk hoor ga zo door, echt top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/22/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde vrij lang voordat het werd bezorgd. 18 uur besteld. Zou om 18.45 uur komen. Er werd rond 19.00 uur gebeld dat ze ermee bezig waren en dat het nog 15 minuten zou duren. Dat werd uiteindelijk 19.30 uur. Netjes dat ze bellen dat het later wordt (hoewel dat ook ruim een kwartier na de verwachte bezorgtijd was, maar goed). Het eten was zoals gebruikelijk erg lekker! 11/14/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde het dik 2 uur tot ik me eten in huis had ik had besteld om half 7 en pas om half negen binnen. Je krijgt geen melding helaas dat ze het druk hebben 2 keer moeten bellen waar het bleef. Daarnaast waren ze me drankje vergeten gelukkig kwamen ze hiervoor terug sneller dan de eerste keer gelukkig Ik snap echt wel dat je het druk kan hebben maar dat je 2 uur moet wachten vind ik echt te erg zie dat het wel vaker gebeurt ook. Meld het dan van te voren en geef ze dan een zak kroepoek ofzo 11/3/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer hier besteld. Eten kwam keurig op tijd Was lekker! Ik bami met sate en gado-gado. Bami lekker en meer dan genoeg, saté héél lekker, gada-gado-portie had wat groter mogen zijn. Dochter had roti kipdijfilet. "Lekker, maar pittig". Was ook een ruime portie. Wij zijn tevreden! 10/31/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles wat naar wens maar het duurde anderhalf uur terwijl er 45 min stond maar het was het wachten zeker waard 10/31/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gele rijst met bakkeljauw is echt zoooo lekker .. πŸ‘ŒπŸΌ 10/27/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker eten, zeer de moeite waard 10/26/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geleverd topπŸ‘ 9/29/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten had geen smaak dacht geef het nog een kans maar echt smaakloos . Tenzei je niks weet over eten en Surinaams keuken dan zal je dit wel lekker vinden maar iemand kennis heeft over eten zal meteen weten dat de bami tot loempia Fouteboel is . Wel vond ik dat de bezorging top was en de eten netjes gepresteerd is 9/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker sauto en hapjes 9/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kouseband en barra gewoon uit de vriezer opgewarmd prijs kwaliteit niet goed en niet vers. 9/9/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/7/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer lekker hoor!! 9/7/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen vaker hier en het eten is dan ook echt lekker. Alleen vandaag was het echt niet goed Ik merk ook dat er elke keer bij onze bestelling geen peper en/of zuur wordt meegegeven. Wel zonde. 8/28/2020
Dag sandra, heel vervelend dat het niet goed was. is het mogelijk dat je morgen even naar de zaak belt. mvg, irene
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor!! 8/26/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een opmerking plaatsen over t juiste bezorgadres heeft totaal geen zin Niemand leest t dus zoeken ze zich een ongeluk hier in de buurt gevolg..................koud eten ......weer 8/5/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top, warm goed eten.. 5/5 8/3/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
7/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zeer lekker eten en een uitstekende service. bij onze bezorging ontbrak het drankje en die zijn ze netjes komen brengen, ook al zijn de kosten voor het terugrijden hoger dan het drankje zelf. getuigd van een uitstekende klantenservice. zeker een aanrader! 7/23/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Beste sauto en pasteitjes This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/19/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een geweldige feest sensatie voor de smaakpapillen! Heerlijke verse producten en ingrediënten, welke heerlijk samen voor een culinaire verwennerij zorgen. Zeer zeker voor herhaling(en) vatbaar!!! 7/14/2020
we doen ons best, dank voor u reactie.
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was flauw, de saté te zout. We hebben ruim anderhalf uur op ons eten moeten wachten. We konden ze telefonisch niet bereiken. Uiteindelijk zelf gaan ophalen. Bleek het eten net klaar te zijn. Jammer dat je zo met je klanten omgaat. Niet eens een belletje dat het druk is en langer gaat duren. 7/14/2020
Beste shabana we begrijpen uw boosheid en frustratie. zoals besproken met u zullen we u bij de volgende keer een maaltijd terwaarde van 9.50 gratis geven om het een beetje goed te maken. Het is ons bedoeling niet om mensen te laten wachten maar heel soms kan het door de drukte misgaan zoals ik u dat ook uitgelegd hebt. Daar naast ook een pech dat de telefoon niet goed op de haak was waardoor u ons niet kon bereiken. nogmaals onze excuses en hoop u w gauw te zien. Mvg, irene
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk, alleen hadden we de roti vegetarisch wel met een ei verwacht. Waren nu alleen een roti plaat, kousenband en aardappels 6/27/2020
dag mrianda, dit moet je dan aangeven bij je bestelling. de 1 wilt wel een ei de ander weer niet. groeten.
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit, het heeft echt gesmaakt. Bestel bij πŸ‘‰πŸΎJava 2 Go 6/17/2020
En dat helemaal uit Belgie. Fijn om te weten
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! In tegenstelling tot de rotirol (was erg weinig vulling) was de bami met kip en kousenband voldoende. Heb wel extra kousenband bij besteld. De kip was heerlijk zacht! Voor herhaling vatbaar πŸ‘Œ 6/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb 1.5 uur moeten wachten op mijn eten .. Baka bana te vettig , rendang droog en verbrand .. Ik haal alleen hier een saoto 5/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn top! 5/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti kip en de gegrilde kip vond mijn man erg lekker. Ik had de roti rol en deze vond ik echt niet lekker. Weinig kip/groente en gortdroog. Deze is voor verbetering vatbaar. 5/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeerlijk πŸ€— 5/8/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 5/4/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten en het was mooi op tijd! 5/2/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
A+++++ 4/29/2020
Java 2 Go 5 stars after 77 reviews
Java 2 Go