Reviews


5 stars after 26 reviews
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb 1.5 uur moeten wachten op mijn eten .. Baka bana te vettig , rendang droog en verbrand .. Ik haal alleen hier een saoto 5/30/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn top! 5/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/17/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De roti kip en de gegrilde kip vond mijn man erg lekker. Ik had de roti rol en deze vond ik echt niet lekker. Weinig kip/groente en gortdroog. Deze is voor verbetering vatbaar. 5/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeerlijk 🤗 5/8/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker 5/4/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk gegeten en het was mooi op tijd! 5/2/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
A+++++ 4/29/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/24/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De saoto soep was lekker, echter was de rijst met rendang erg droog. 4/16/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was echt lekker 👌🏼 4/13/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👍🏻👍🏻👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vond de dikkere bami lekkerder voor de rest gewoon goed. 👍👍 3/19/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten 3/5/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/27/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij de website ga je steeds weer uit de keuzes wanneer je iets in je winkelwagen hebt gedaan. 2/12/2020
Dag Miranda, dat is eenmalig. als je dus iets in de winkelwagen hebt gedaan ga je inderdaad ff terug voor een check of je dit wilt laten bezorgen of ophalen. Als je dan je keuze hebt gemaakt kan je weer zoveel bestellen als dat je wilt. MVG..
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2/11/2020
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik heb hier vaker besteld en meestal is het wel lekker. de saoto was vandaag echter niet te eten. heel waterig helaas en weinig smaak. ik heb het niet op kunnen eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
Dag Patricia, wat vervelend nou. We doen ons best voor lekker en vers eten. Bij de volgende bestelling krijg je een saoto gratis van ons. Als je ons even kan bellen dan laat ik je weten wat je moet vermelden bij je bestelling. Fijne dag.
Java 2 Go Distelweg 36 036-2600690
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen sambal bij geleverd word 1/24/2020
Dag Martin, we gaan er beter op letten. Wel moet u zelf ook aangeven dat u sambel wilt hebben en zijn we dat alsnog vergeten dan onze excuses ervoor en zullen er beter opletten voor de volgende keer. Fijne dag
Java 2 Go 5 stars after 26 reviews
Java 2 Go